مدیر جهاد کشاورزی شاهرود از کشت موفقیت آمیز چای ترش در ایستگاه تحقیقات مرکز خدمات جهاد کشاورزی دهستان طرود این شهرستان خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای استان ، علی اصغر حجی گفت: چای ترش برای نخستین بار به صورت آزمایشی در مزرعهای به مساحت هزار متر مربع کشت شده است.
حجی افزود: چای ترش یکی از گیاهان مقاوم در برابر آبهای نامتعارف و گرمای منطقه طرود است و میتواند به عنوان یک محصول ارزشمند و گران قیمت به تولید انبوه برسد.
چای ترش یا چای قرمز گیاهی یک ساله با ارتفاع ۱ تا ۳ متر یک دم نوش با خاصیت دارویی سرشار از آهن، مس، اسید سیتریک، آنتوسیانین، فلاونوئیدها و ویتامین c است.
این گیاه در رفع بسیاری از بیمارهای موثر است و باعث کاهش فشار و چربی خون به عنوان شایعترین امراض میشود.