اخبار شهر و شهرستان آرشیو اخبار
ایرنا 1400/02/11
مرمت برج و باروی تاریخی شاهرود آغاز شد
شاهرود - ایرنا - رییس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان شاهرود گفت: مرمت و سامان‌دهی برج و باروی تاریخی این شهر با هدف حفظ آثار باستانی در استان سمنان آغاز شد.
 ١٩:٥٩ - 1399/12/30 - نظرات : ٠متن کامل >>
تابناک 1400/01/05
شکوفه‌های بهاری در شاهرود
باز شدن شکوفه‌های بهاری در اولین ماه بهار بی‌توجه به بحران کرونا بر شاخه‌های درختان شهرستان شاهرود سبز می‌شوند تا به ما بگویند که بهار توقف ناپذیر است.شکوفه دهی درختان همزمان با بهار طبیعت جلوه‌های زیبایی را در مناطق مختلف شهرستان شاهرود ایجاد کرده است.
 ١٩:١٧ - 1399/12/30 - نظرات : ٠متن کامل >>
خبر گزاری صدا و سیما 1400/01/26
جولان کرونا در شهر؛ آمارهای صعودی شناسایی ها در شاهرود
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود: در 24 ساعت گذشته 290 نفر با علائم مشکوک به کرونا به مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شاهرود مراجعه کردند
 ١٩:١٦ - 1399/12/30 - نظرات : ٠متن کامل >>
ایرنا 1400/01/08
۴۲۰۰ گردشگر نوروزی در شاهرود اقامت کردند
شاهرود- ایرنا- رییس اداره میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شاهرود با بیان اینکه در تعطیلات نوروزی چهار هزار و ۲۰۰ گردشگر در این شهرستان اقامت کردند، گفت: بیش از ۶۰ درصد اقامت گردشگران در شرق استان انجام شد.
 ١٩:١٤ - 1399/12/30 - نظرات : ٠متن کامل >>
مهر 1400/01/25
مهمترین مشکلات توسعه در شاهرود/ ظرفیت‌های مغفول فراوان هستند
شاهرود- شهرستان شاهرود با دارا بودن ظرفیت‌های عظیم معدنی، گردشگری، کشاورزی و حمل و نقل هنوز آنچنان که باید و شاید نتوانسته به توسعه اقتصادی مبتنی بر داشته‌های خود برسد.
 ١٩:١٢ - 1399/12/30 - نظرات : ٠متن کامل >>
ایسنا 1399/12/03
افزایش ۲ بـرابــری بودجه شهرداری شاهرود/ طلب ۳۷میلیاردی شهرداری شاهرود از ادارات
ایسنا/استاندار , شاهرود را از شهرهای مهم استان برشمرد و گفت: شهرداری و سایر دستگاه های اجرایی باید با افق نگاه بلند نسبت به تامین زیر ساخت ها در این شهرستان توجه کنند.‌
 ١٠:٥٤ - 1399/12/03 - نظرات : ٠متن کامل >>
باشگاه خبرنگاران جوان 1399/12/02
احداث مجموعه گردشگری با ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار در شاهرود در انتظار رفع موانع توسط مسئولین !
رییس میراث فرهنگی شاهرود گفت: یک مجموعه گردشگری درشاهرود با سرمایه گذاری ۳۰۰ میلیارد تومان درحال طی مراحل خاک برداری و محوطه سازی است
 ١٠:٥١ - 1399/12/03 - نظرات : ٠متن کامل >>
ایرنا 1399/11/29
تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل فرودگاه سمنان موافقت شد
سمنان- ایرنا- مدیرعامل شرکت فرودگاه‌های ناوبری هوایی گفت: رئیس‌جمهوری به منظور تکمیل طرح‌های عمرانی فرودگاه سمنان با درخواست ۳۰۰ میلیارد ریالی وزیر راه و شهر سازی موافقت کرد.
 ١٦:٣٥ - 1399/11/30 - نظرات : ٥متن کامل >>
مهر 1399/11/30
رئیس اداره منابع طبیعی شاهرود: ۴۰۰ هزار اصله نهال برای درختکاری در استان آماده توزیع است
شاهرود- رئیس اداره منابع طبیعی شاهرود بابیان اینکه ۴۰۰ هزار اصله نهال برای درختکاری در استان آماده توزیع است، گفت: این نهال‌ها به‌صورت سوزنی و پهن‌برگ و سازگار با اقلیم استان هستند.
 ١٦:٣٤ - 1399/11/30 - نظرات : ٠متن کامل >>
مهر 1399/11/30
رئیس سازمان تأمین اجتماعی شاهرود: ۶۳ درصد جمعیت شاهرود تحت پوشش تأمین اجتماعی هستند
شاهرود- رئیس سازمان تأمین اجتماعی شاهرود از تحت پوشش بودن ۱۲۰ هزار نفر معادل ۶۳ درصد جمعیت شهرستان خبر داد و گفت: با حذف دفترچه، ۹ هزار مراجعه افراد در شرایط کرونا به این مرکز کاسته می‌شود.
 ١٦:٣٢ - 1399/11/30 - نظرات : ٠متن کامل >>
آگهی آرشیو
امور فرهنگی
نظم نوین جهانی
ترجمه مير محمود نبوي
 ٠٣:٥٤ - 1388/10/26 - نظرات : ٠متن کامل >>
آگهي تبليغاتي
 
همشهری عزیز ، آیا میدانید با ارسال ایمیل به آدرس info@shahroodiha.ir و درخواست اشتراک اخبار شاهرود ، بسادگی میتوانید در اسرع وقت از اخبار شهرمان آگاه شوید . لطفا به صفحه تماس با ما مراجعه فرمائید !
اخبار > در راستای تقویت ورزش قهرمانی؛ کلینیک تخصصی توان‌بخشی ورزشی در شاهرود ایجاد شد


  چاپ        ارسال به دوست

مهر 1397/03/05

در راستای تقویت ورزش قهرمانی؛ کلینیک تخصصی توان‌بخشی ورزشی در شاهرود ایجاد شد

افتتاح بخشهای جدید بیمارستان توانبخشی

شاهرود - ظرفیت‌های قابل توجه شاهرود به‌مثابه بزرگ‌ترین و پرجمعیت‌ترین شهرستان استان در ورزش قهرمانی باعث ایجاد کلینیک تخصصی توان‌بخشی ورزشی در این شهرستان شد.

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: یکی از ظرفیت‌های شاهرود، به‌مثابه بزرگ‌ترین و پرجمعیت‌ترین شهرستان استان ، مقوله ورزشکاران است که به‌زودی کلینیک تخصصی توان‌بخشی ورزشی در این شهرستان افتتاح خواهد شد که نوید روزهای خوشی را به ورزشکاران این شهرستان و حتی دیگر شهرهای استان می‌دهد.

نکته اصلی اما اینجا است که فدراسیون پزشکی ورزشی جمهوری اسلامی ایران دارای هیئت‌های متعددی در سطح استان‌ها و شهرستان‌های کشور است که به‌تبع آن، شاهرود نیز با فعالیت این هیئت از دهه ۷۰ تاکنون توانسته موفقیت‌های متعددی را کسب کند اما این هیئت برخلاف دیگر هیئات ورزشی، چندان مورد شناخت مردم و آحاد جامعه نیست این در صورتی است که اهمیت کار هیئت پزشکی ورزشی به دلیل سروکار داشتن با تمام هیئت‌های ورزشی، بسیار زیاد محسوب می‌شود.

آماده‌سازی فضای مناسبی برای ایجاد کلینیک تخصصی توان‌بخشی ورزشی در فدراسیون پزشکی ورزشی به‌مثابه مکانی که در آن به ورزشکاران خدمات فیزیوتراپی و بهبودی ارائه شود آن‌هم برای نخستین بار در استان و برای پنجمین بار در سطح کشور می‌تواند نویدبخش ارتباط مستمر مردم با هیئت پزشکی ورزشی باشد کلینیک تخصصی توان‌بخشی ورزشکاران در حالی در شاهرود احداث و راه‌اندازی می‌شود که بسیاری استان‌های بزرگ مانند هرمزگان، مازندران و خراسان جنوبی نیز هنوز از داشتن آن محروم هستند و این امر قطعاً با تلاش مسئولان استانی و شهرستانی می‌تواند نقطه عطفی در تاریخ ورزش استان باشد.

برای بررسی بیشتر عملکرد هیئت پزشکی ورزشی شاهرود، وضعیت ماساژهای ورزشی و همچنین روند ساخت کلینیک توان‌بخشی ورزشکاران با سید هادی نقیبی رئیس هیئت پزشکی ورزشی شهرستان به گفتگو نشستیم.

*ابتدا درباره هیئت پزشکی ورزشی توضیح دهید؟

این هیئت به‌نوعی در تماس با تمام هیئات است و شعارش نیز پشتیبانی ورزش قهرمانی، سلامت همگانی محسوب می‌شود اما در جامعه این هیئت را با صدور کارت بیمه می‌شناسند و در قبال این کارت، برخی خدمات توسط فدراسیون پزشکی ورزشی، به ورزشکاران داده می‌شود که ازجمله آن‌ها پرداخت غرامت آسیب‌ها، عمل‌های جراحی و خدمات کلینیکی و پاراکلینیکی در زمره این مسائل است که در آئین‌نامه فدراسیون پزشکی و ورزشی قیدشده است.

هیئت پزشکی ورزشی شاهرود، رتبه نخست استان را دارد و در سال گذشته نیز ۱۴ هزار ۳۰۰ کارت بیمه در این شهرستان صادر شده است. عمده کار این هیئت با کمیته‌های متنوع آن تقسیم‌بندی می‌شود که دراین‌بین کمیته خدمات درمانی مهم‌ترین آن‌ها محسوب می‌شود و وظیفه صدور کارت بیمه، جمع‌آوری پرونده مصدومیت‌های پزشکی را بر عهده دارد. طریق کار این کمیته نیز به این شکل است که وقتی فردی دچار مصدومیت می‌شود پرونده وی به مرکز استان ارسال و سپس تعرفه گیری می‌شود تا غرامت به ورزشکاران پرداخت شود.

*و دیگر کمیته‌های این هیئت؟

دیگر کمیته این هیئت، آموزش و پژوهش محسوب می‌شود که بسته به نیاز جامعه ورزشی، کارگاه‌های راهبردی و کاربردی را در سطح شهرستان و استان و حتی کشور برگزار می‌کند که طی سال گذشته هشت کارگاه برگزارشده که جامعه هدف آن ورزشکاران، مربیان و باشگاه‌داران هستند.

دیگر کمیته هیئت پزشکی، ورزشی، بازرسی نام دارد که وظیفه نظارت بر باشگاه‌ها و هیئات را بر عهده دارد که هدف آن نیز سلامت ورزشکار است، این کمیته همچنین به بحث دوپینگ نیز ورود پیدا می‌کند و در کنار آن نظافت و بهداشت باشگاه‌ها، تحت پوشش قرار گرفتن ورزشکاران و ... را نیز انجام می‌دهد. کمیته دیگر، توان‌بخشی نام دارد که با فضای در حال آماده شدن در شاهرود امیدواریم این کمیته را با مسائل فیزیوتراپی آمده و مهیا کنیم.

کمیته‌های جنبی نیز در این هیئت دیده می‌شود که تغذیه و علوم ورزشی، روابط عمومی، مشاوره، آمار، اطلاعات و داده‌ورزی و چندین مورد دیگر ازجمله آن‌ها محسوب می‌شوند که متأسفانه به دلیل محدودیت مکان فیزیکی خیلی شاهد فعالیت چشم‌گیر آن‌ها در سطح شهرستان نیستیم.

*درباره پوشش مسابقات ورزشی نیز توضیح دهید

هیئت پزشکی، ورزشی اعضای کمیته پوشش مسابقات را به تمام رقابت‌های ورزشی که در سطح شهرستان برگزار می‌شود اعزام می‌کند، در سال۹۶ حدود ۴۰۰ ساعت پوشش پزشکی مسابقات توسط این هیئت ارائه‌شده است و بعد از اورژانس که وظیفه عمومی رسیدگی به سوانح را دارد، بیشترین رسالت پوشش مسابقات توسط هیئت پزشکی ورزشی، صورت می‌گیرد. هیئت پزشکی ورزشی، حتی در زمان تمرینات نیز بازرسی‌های خود را در مقوله ورزشکاران ارائه می‌دهد که این امر توسط نیروهای متخصصی که در همین هیئت وجود دارند، صورت می‌گیرد.

کلاس‌بندی ورزشکاران معلول در رقابت‌های پاراورزشی در رشته‌های مختلف و تعیین سطح ورزشکاران، تشخصی نوع معلولیت‌هایشان و ... در زمره رسالت‌های هیئت پزشکی ورزشی محسوب می‌شود.

*آیا هیئت پزشکی ورزشی با این حجم کار زیاد دارای کمبود نیروی انسانی و اعتبارات نیست؟

ما تنها هیئت شهرستانی در کشور هستیم که این وظایف را خارج از اداره ورزش و جوانان صورت می‌دهد، یعنی در تمام کشور ورزشکاران برای مسائلی مانند بیمه به خود اداره ورزش و جوانان مراجعه می‌کنند و تنها شاهرود است که به‌طور مجزا هیئت پزشکی ورزشی جدا از مجموعه اداری و در ساختمانی دیگر دارد. این امر اما مزایایی دارد و همچنین معایبی؛

مزیت‌های این تفکیک تنوع در خدمات و تسریع در آن‌ها برای ورزشکاران است و معایب آن مقوله بودجه و نیروی انسانی است که تقریباً می‌توان گفت امروز هیئت پزشکی ورزشی شاهرود به یک اداره بدل شده که بعد از ورزش و جوانان بیشترین مراجعه‌کننده ورزشی را دارد، این امر ما را مجبور می‌کند که برای رسیدگی به سیل پرونده‌ها آن‌هم فقط با دونیروی دفتری، بعضاً کارهای پاره‌وقت را انجام دهیم.

*از مبالغی که درباره کارت بیمه دریافت می‌کنید هزینه هیئت را می‌پردازید؟

از مبلغ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان صدور هر کارت برای یک ورزشکار، طبق آئین‌نامه فدراسیون پزشکی ورزشی، ۱۵ درصد به ما، ۲۵ درصد مرکز استان و ۶۰ درصد به فدراسیون تعلق می‌گیرد درنتیجه تأمین هزینه‌های دفتر و ارائه خدمات بسیار مشکل است و تنها ایراد کار همین محسوب می‌شود ما بارها نیز اعلام کرده‌ایم که به دلیل شرایط ویژه شاهرود و اینکه هیئت پزشکی ورزشی این شهرستان خارج از فضای اداری قرار دارد، نگاه ویژه‌ای به این مکان شود که البته ترتیب اثری به آن نشده است.

۲۰ نفر پزشکیار برای حضور در رقابت‌های ورزشی در سطح شهرستان حاضرند که مدارک تکنسین اورژانس، امدادگری و ... دارند و دونیروی ثابت دفتری تمامان چیزی است که رسالت انجام‌وظیفه به ۱۴ هزار ورزشکار را در طول سال دارد که متأسفانه باعث شده فشار کاری بسیاری بر افراد باشد.

تمام هزینه کرد ما از همین ۱۵ درصد بیمه ورزشکاران تأمین می‌شود که صرف بیمه کارکنان، حقوق پاره‌وقت آن‌ها و مخارج دفتر می‌شود لذا باید گفت ما دراین‌بین مظلوم واقع‌شده‌ایم چراکه از هر کارت دو هزار و ۲۰۰ تومان به ما تعلق می‌گیرد که در طول سال ۱۵ هزار کارت صادرشده، مبلغ ناچیزی می‌شود.

*درباره پروسه پرداخت بیمه و غرامت توضیح دهید

زمانی که ورزشکاران از سوی هیئت‌ها معرفی و کارت را دریافت می‌کنند از هرکجای ایران اسلامی در درون جغرافیای شاهرود و استان بیمه این منطقه هستند و اگر حادثه‌ای برای کسی رخ دهد تا دو هفته می‌تواند آن را به فدراسیون پزشکی ورزشی اعلام کند همچنین روند پر کردن فرم آن به‌گونه‌ای است که حتی اگر فرد آسیب‌دیده هم قادر به ارائه فرم گزارش نیست، مربی یا حتی دوستش نیز می‌تواند گزارش آسیب‌دیدگی وی را اعلام کند تا مدارک برای رسیدگی و تعرفه‌بندی به سمنان ؟؟؟!!! ارسال شود.

آن‌هایی که از بیمه ناراضی هستند قطعاً در یک یا دو ماه اول پوشش‌های بیمه‌ای قرار دارند و شاید در مقوله تعرفه‌ها کمی نارضایتی داشته باشند اما پس از گذر از پوشش به مدت یک تا دو ماه تمام تعرفه‌های قانونی که در سامانه اینترنتی فدراسیون پزشکی ورزشی نیز آمده که بعضاً تا سقف شش میلیون تومان در برخی آسیب‌ها و یا نیاز به جراحی در مناطق مختلف بدن باشد، پرداخت می‌شود.

*درباره پروژه کلینیک ورزشی نیز توضیح دهید

از سال۹۴ دنبال ساخت کلینیک تخصصی درمانی ورزشی بودیم که در کشور تنها چهار مورد وجود دارد، اما شرایط بسیار سختی را داشتیم چراکه موافقت اصولی آن توسط دانشگاه علوم پزشکی می‌بایست صادر می‌شد، موضوع دوم فضای فیزیکی بود که تا قبل از این، تنها چهار اتاقک در این فضای کنونی جا می‌شد اما با پیگیری‌های دکتر حسینی شاهرودی نماینده مردم در مجلس و مساعدتی که توسط مسئولان صورت گرفته و با تخریب خانه سرایداری جنب هیئت پزشکی ورزشی در استادیوم تختی، خوشبختانه مشکل فضای فیزیکی تا حدی رفع شد و ما موفق به دریافت موافقت اصولی شدیم.

در مرحله بعد، خانه سرایداری جنب هیئت تخریب و به مجموعه اضافه شد یعنی پس از مراحل عمرانی ما شاهد ایجاد فضای ۲۵۰ مترمربعی برای کلینیک تخصصی بهبود آسیب‌های ورزشی در بودیم کهان بالله در ماه‌های آتی آماده بهره‌برداری خواهد شد و ما تنها باید به فکر تجهیز باشیم دراین‌باره نیز البته باید گفت دو دستگاه قدیمی و یک دستگاه سنتی فیزیوتراپی در اخبار ما گذاشته می‌شود اما برای تجهیز بیشتر نیاز جدی به وسایل، تخت و تجهیزات داریم.

راه‌اندازی این مرکز چه میزان اعتبار به همراه داشته است؟

ابتدا باید بگویم که با راه‌اندازی این مرکز ورزشکاران ما به اعزام به تهران و شهرهای بزرگ نیازی پیدا نمی‌کنند، یعنی تمام مراحل بهبودی‌شان در همین شهرستان اجرا می‌شود از سوی دیگر ما می‌خواهیم بستری آماده کنیم تا جنبه مشاوره، تغذیه و درمجموع یک کلینیک را نیز در آن پیش‌بینی کنیم اما درباره اعتبارات باید گفت این پروژه مجموعاً ۱۵۰ میلیون تومان اعتبار دارد که توسط فدراسیون پزشکی ورزشی و اداره ورزش و جوانان تقبل می‌شود اما بازهم برای تجهیز نیازمند اعتباراتی هستیم که امیدواریم بتوانیم خیران حوزه ورزش و بهداشت و سلامت را در تهیه وسایل موردنیاز این مکان با خود همراه ببینیم.

برخی اوقات حتی اهدای یک‌تخت هم می‌تواند به نام یک خیر در بازگشایی این مرکز که درواقع خدمت رسان به جوانان و ورزشکاران این شهرستان محسوب می‌شود، اهمیت داشته باشد تا از سفر به شهرهای دیگر برای درمان پرهیز کنند که این امر خود در کاهش هزینه‌هایشان تأثیر خواهد داشت.

*مقوله‌ای که این روزها در شاهرود بسیار صحبت می‌شود ماساژ است درباره آن توضیح دهید

ابتدا باید گفت آنچه درباره ماساژ تعریف می‌شود ماساژ ورزشی نام دارد و نه درمانی؛ که مراحل دریافت مجوز آن به این صورت است که فرد با طی دوره‌های مخصوص ماساژ ورزشی مدارک خود را به فدراسیون پزشکی، ورزشی ارسال می‌کند سپس در تهران درباره صلاحیت وی تصمیم‌گیری شده و برای کار در شهرستان معرفی می‌شود این مراحل اما همگی برای معرفی به استخرها و یا باشگاه‌های ورزشی از سوی آن فرد به‌عنوان میزبان است، یعنی ما چیزی به نام ماساژ در منزل، باشگاه ماساژ، خانه ماساژ، مغازه ارائه خدمات ماساژ و ... نداریم.

هیچ فردی مجوز ماساژ را از فدراسیون پزشکی ورزشی در شاهرود دریافت نکرده و اگر کسی در این شهرستان خدمات ماساژ می‌دهد هیئت پزشکی ورزشی بی‌اطلاع است از سوی دیگر باید گفت دو نفر در این شهرستان متقاضی دریافت مجوز هستند اما تا این لحظه مجوز برایشان صادر نشده است.

*در پایان بگوئید در سال۹۶ چه میزان غرامت ورزشی در شاهرود پرداخت‌شده است؟

درمجموع طی سال۹۶، ۶۱میلیون و ۲۰۶ هزار ریال غرامت پرداخت‌شده که ۶۴ مورد آن به آقایان و ۱۶ مورد به بانوان اختصاص داشته است همچنین فوتبال و فوتسال با ۳۲مورد غرامت بیشترین سهم را از آسیب‌های جسمانی داشته و والیبال و ژیمناستیک با هشت مورد رتبه دوم را به خود اختصاص داده‌اند از سوی دیگر آسیب به زانو با ۳۵مورد بیشترین فراوانی رابین نوع آسیب‌های ورزشکاران شاهرودی در سال۹۶ داشته و مچ پا با ۱۴ مورد و انگشتان با ۱۱مورد در رتبه‌های دیگر هستند


١٥:١٧ - 1397/03/05    /    شماره : ٧٢٠٩    /    تعداد نمایش : ٥٧٤


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




رویدادها
» ساعت و تاریخ » اوقات شرعی » وضعیت آب و هوا
پنج شنبه ٠٦ ارديبهشت ١٤٠٣
weather.ir is down
صفحه اصلی|اخبار|درباره شاهرود|پيوندها|پیش بینی هوا|آلبوم ها|تماس با ما|درباره ما