ایرنا 1400/02/11 مرمت برج و باروی تاریخی شاهرود آغاز شد شاهرود - ایرنا - رییس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان شاهرود گفت: مرمت و ساماندهی برج و باروی تاریخی این شهر با هدف حفظ آثار باستانی در استان سمنان آغاز شد.
تابناک 1400/01/05 شکوفههای بهاری در شاهرود باز شدن شکوفههای بهاری در اولین ماه بهار بیتوجه به بحران کرونا بر شاخههای درختان شهرستان شاهرود سبز میشوند تا به ما بگویند که بهار توقف ناپذیر است.شکوفه دهی درختان همزمان با بهار طبیعت جلوههای زیبایی را در مناطق مختلف شهرستان شاهرود ایجاد کرده است.
خبر گزاری صدا و سیما 1400/01/26 جولان کرونا در شهر؛ آمارهای صعودی شناسایی ها در شاهرود رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود: در 24 ساعت گذشته 290 نفر با علائم مشکوک به کرونا به مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شاهرود مراجعه کردند
ایرنا 1400/01/08 ۴۲۰۰ گردشگر نوروزی در شاهرود اقامت کردند شاهرود- ایرنا- رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شاهرود با بیان اینکه در تعطیلات نوروزی چهار هزار و ۲۰۰ گردشگر در این شهرستان اقامت کردند، گفت: بیش از ۶۰ درصد اقامت گردشگران در شرق استان انجام شد.
مهر 1400/01/25 مهمترین مشکلات توسعه در شاهرود/ ظرفیتهای مغفول فراوان هستند شاهرود- شهرستان شاهرود با دارا بودن ظرفیتهای عظیم معدنی، گردشگری، کشاورزی و حمل و نقل هنوز آنچنان که باید و شاید نتوانسته به توسعه اقتصادی مبتنی بر داشتههای خود برسد.
ایرنا 1399/11/29 تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل فرودگاه سمنان موافقت شد سمنان- ایرنا- مدیرعامل شرکت فرودگاههای ناوبری هوایی گفت: رئیسجمهوری به منظور تکمیل طرحهای عمرانی فرودگاه سمنان با درخواست ۳۰۰ میلیارد ریالی وزیر راه و شهر سازی موافقت کرد.
اخبار > برگزاری جشنواره ملی سفره ایرانی در شاهرود + فیلم
چاپ ارسال به دوست
خبرگزاری صدا و سیما 1396/06/08
برگزاری جشنواره ملی سفره ایرانی در شاهرود + فیلم
جشنواره "سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری" استانهای منطقه چهار کشور در شاهرود برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، حمیدرضا حسنی، مسئول برگزاری این جشنواره، هدف از برگزاری این جشنواره سه روزه را توسعه گردشگری، احیای غذاهای سنتی و قرار گرفتن آن در فهرست غذایی رستوران ها، افزایش درآمد جامعه محلی، ایجاد اشتغال، کم شدن فاصله بین مزرعه و آشپزخانه و تنوع بخشی به جاذبه های گردشگری عنوان کرد.
حسنی افزود: در این جشنواره در قالب 60غرفه انواع غذاهای سنتی و بومی و محلی، دمنوش های گیاهی، گیاهان دارویی و صنایع دستی از استانهای خراسان رضوی، شمالی و جنوبی و سمنان عرضه شده است.
محسن رنجیر، دبیر جشنواره ملی سفره ایرانی فرهنگ گردشگری هم گفت: گردشگران در سراسر جهان سالانه هزار و 250میلیارد دلار برای گردشگری و سفر هزینه می کنند که 250میلیارد دلار آن مربوط به حوزه غذاست.
رنجبر با بیان اینکه در ایران دو هزار و 520نوع غذای سنتی و بومی و محلی شناسایی شده است گفت: هدف ما وارد کردن غذاهای سنتی به منوی رستوران هاست.
در پایان دومین جشنواره سفره ایرانی فرهنگ گردشگری با حضور داوران بین المللی کیفیت محصولات عرضه شده ارزیابی و از برترین ها قدردانی شد.
قرار است عرضه غذاهای سنتی و بومی محلی جزء شاخص های ارزیابی و رتبه بندی رستوران ها و واحدهای اقامتی و پذیرایی محسوب شود.